A vasvérű kardkutya bosszúja 55. fejezet Megjelenés dátuma és hol olvasható?

Melek Ozcelik

A vasvérű kardkutya bosszúja egy dél-koreai manhwa, amelyet Lego Babasseo írt. Megjelent a manga új fejezete. Vessen egy pillantást a Revenge of The Iron véred Sword Hound 55. fejezetének megjelenési dátumára, a Reddit spoilerekre és még sok másra.



A vasvérű kardkutya bosszúja 55. fejezet Megjelenés dátuma

A Revenge of the Iron-Blooded Sword Hound a tervek szerint 2023. december 11-én, éjfélkor jelenik meg. Japán szabványos idő (JST). Olvasson még sok más webfilm megjelenéséről, mint pl A Dilettáns 46. fejezet Megjelenés dátuma , A lovagkirály, aki egy Istennel tért vissza 39. fejezet Megjelenés dátuma , és Falling For Danger 21. fejezet, Megjelenés dátuma .



A vasvérű kardkutya bosszúja 55. fejezet Kiadási idő

  • Központi normál idő, CST: vasárnap, 2023. december 10., 09:00 CST
  • Keleti standard idő, EST: vasárnap, 2023. december 10-én, 10:00 EST
  • Indiai normál idő, IST: vasárnap, 2023. december 10., 20:30 IST
  • Koreai normál idő, KST: 2023. december 11-én, hétfőn, 00:00 KST
  • Japán normál idő, JST: hétfőn, 2023. december 11-én, 00:00 JST
  • New York, USA: vasárnap, 2023. december 10-én, 10:00 EST
  • Ausztrál keleti szabványidő, AEST: 2023. december 11-én, hétfőn, 01:00 AEST-kor

  A vasvérű kardkutya bosszúja 55. fejezet Megjelenés dátuma

A vasvérű kardos kopó bosszúja 54. fejezet Összegzés

Vikir sikeres stratégiát dolgozott ki a Vörös Halál ellen, felfüggesztett egy goblint, és forrásban lévő vízbe merítette, így azonnal megerősítette a vízbefulladás előtti melegítés hatékonyságát. Az elfek örülnek az eredménynek, és Akwilla elégedettségét fejezte ki. Vikir azonban nem elégedett, amikor a kolónia átköltözik, mivel ez nem megfelelő válasz.

Később Vikir és a névtelen férfi megbeszélték a beszélgetésüket. Olvasson többet a hasonló összefoglalókról A vasvérű kardkutya bosszúja 53. fejezet , és A vasvérű kardkutya bosszúja 55. fejezet .

A vasvérű kardos kopó bosszúja 55. fejezet Reddit spoilerek

Vikir megmenti egy idegen húgát. Vikir expedíciója azt ígéri, hogy új betekintést enged a Vörös Halálba, megnyitva az utat további felfedezések és megoldások előtt. A következő fejezet akciódús utazásként bontakozik ki, mélyebb betekintést nyújtva Vikir karakterébe és a Vörös Halál által jelentett folyamatos fenyegetésbe.

Hol olvasható A vasvérű kardkutya bosszúja 55. fejezet?

A vasvérű kardos kopó bosszúja Az 55. fejezet tovább olvasható lesz Kakaó oldal . Ha hivatalos angol fordítást keres, a Tapas Media honlapján és alkalmazásában megtalálhatja.



Érdemes elolvasni A vasvérű kardkopó bosszúját?

Ha kérdése van, például hol olvassa el a Vasvérű kardkopó bosszúját, mi segítünk. A vasvérű kardkopó bosszúját érdemes elolvasni. Pozitív visszajelzéseket kapott. Készülj fel a csatákra és a váratlan kinyilatkoztatásokra. Mi a véleményetek erről? Mondja el nekünk, hogy elolvassa-e.

Következtetés

A vasvérű kardkutya bosszúja egy dél-koreai manhwa. A Revenge of The Iron-blooded Sword Hound 55. fejezete 2023. december 11-én jelenik meg. A Revenge of The Iron-blooded Sword Hound 55. fejezete olvasható lesz a Kakao Page-en, angol fordítást pedig a Tapas Media webhelyén és alkalmazásán keresztül érhet el.

A cikknek most vége. Olvasson további ilyen cikkeket Felkapott hírek . Sokkal több manga alapú tartalom található csak a weboldalunkon.

Ossza Meg: